24ena Edició de les 24hores de motociclisme del circuit de Barcelona-Catalunya

La Formació Professional de l’ escola Pública planta cara als altres equips professionals e internacionals en la 24ena Edició de les 24hores de motociclisme del circuit de Barcelona-Catalunya amb un equip modest amb mecànics alumnes i pilots amateurs.

Aquest cap de setmana l’Institut Castellarnau de Sabadell en la seva 15 participació en les 24 hores de motociclisme del circuit de Barcelona-Catalunya ha quedat 4 classificat de la classificació general i 2n de la categoria 0-SBK.

L’èxit d’ aquest projecte es la bona planificació i el treball en l’ equip  de tots/es els membres en les tasques a desenvolupar en la cursa durant tot un curs acadèmic a l’ institut i la implicació de l’ alumnat en aquest projecte interdisciplinari de centre, on inclou diverses famílies professionals: Sanitat i Transport i manteniment de vehicles autopropulsats, l’ equip està format per voluntaris/es ja siguin alumnes o professors/es.

La motocicleta i els pilots han fet la seva tasca encomanada i les/els alumnes de Sanitat s’han encarregat de presa de constants i rehabilitació, atenció sanitària bàsica, cures de traumatismes lleus o ferides, recolzament psicològic dels quatre pilots durant les 24 hores, una tasca imprescindible per obtenir un bon resultat en cursa.

Les/els alumnes de la Família professional de Transport i manteniment de vehicles autopropulsats s’encarreguen de canvi de rodes i repostatge de combustible. A les 21.30h del dissabte sorgeix la única avaria en cursa que fa que la motocicleta estigui aturada 11 minuts al box per millorar el sistema de refrigeració del motor, aquest imprevist fa perdre una posició en la classificació.

L’ Institut Castellarnau vol donar les gràcies a tots/es els/les col·laboradors i patrocinadors d’ aquest projecte escolar:  Generalitat de Catalunya Secretaria de l’ Esport, Circuit de Barcelona-Catalunya, Ajuntament de Sabadell, Generalitat de Catalunya Dep. Ensenyament,  Motul, Scharlab, NGK, Sanmy, Gruas j. Marín, Kawasaki, Croton uniformes, Mecanizados Garzón, Pastisseria Sant Jordi, Smi Racing, Dunlop, Translogistik, Tecnobee, Cavasa, Itr, Milwaukee, Speed fiber, llibreria Campus, Venair, Templo cafès, Apa,  Roberlo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.